2012-07-14

Eski sevgiliyi geri kazanmak

Eski sevgiliyi geri kazanma yolları
Eski sevgiliyi geri kazanmak
Nedense ayrılıklarda en çok yarayı hep kadınlar alır. Unutmak istemeyen, unutamayan, acı çeken, yeni biriyle yeni bir yola bir türlü başlamayan ya da başlamak istemeyen genelde hep kadınlardır. İçinde bir ümit hep tekrar geri başlama isteği ile öylece bekler durur.

Ayrıldığınız sevgiliyi geri kazanmak istiyorsanız belki küçük birkaç aşamayı geçmeyi deneyebilirisiniz Bunun için ilkönce kafanızdaki sorgulamaları bitirin ve ayrılmanıza neden olan suçluyu bulma gayretinden vazgeçin. Çünkü geçmişinizi sorgulayarak,devamlı bir suçlu arama çabası size bir şey kazandırmadığı gibi giden sevgiliyi de geri döndürmeyecektir.

Eski sevgiliyi geri kazanmak için elinizde telefon durmadan arayıp, ağlayıp sızlamayın. Bu eski sevgilinizi sizden daha da uzaklaştıracaktır. Aramadığı zaman mesajlarla durmadan acısını, üzüntünü haykıran güçsüz kadınlardan olmayın. Emin olun hiçbir erkek güçsüz bir kadına saygı duymaz.
Onu hala sevdiğinizi ve dönmesini beklediğinizi birdefa belirtmeniz yeterlidir. Böylece hem gurursuz bir kadın modeli çizmekten kurtulmuş olursunuz hem de eski sevgilinizi sıkboğaz etmemiş olursunuz.

Eski sevgiliyi geri kazanmak için yeni bir sevgili arayışına girip de onu kıskandırma ve geri getirme çabaları sadece filmlerde işe yarar. Bunın için ne kendinizi nede sevdiğiniz erkeği kandırmaya çalışmayın. Çünkü sizi 2 gün sonra başka biriyle gördüğünde emin olun koşa koşa size geri dönmez. Tam tersine samimiyetinize inanması gerektiğini düşünür ve dönmemek üzere gider, sizde sahte aşk oyununuzla baş başa kalırsınız.

Ayrıldığınız sevgilinizi geri kazanmak için hayalet gibi etrafında dolaşmayın ve her yaptığınız birilerinden sorgulayıp durmayın. Bu takip edilme, kontrol edilme hissi eski sevgilinizi daha da huzursuz edeceğinden, hiç duymak veya görmek istemeyeceğiniz şeyler için bile sürecin hızlanmasına sebep olabilir.Ona ortak arkadaşlarınızla haber yollamayın, sürekli karşısına çıkıp durmayın, kendinizi hatırlatmak için ekstra çabalar ortaya çıkarmayın.

Şuna emin olun ki hiçbir erkek arkasından durmadan ağlayan sızlayan, araya eş dost,arkadaş,aile, akraba gibi birilerini aracı kılarak barışmaya çalışan, sevgisinin altında ezilmiş bir kadına saygı duymaz ve dönmez.
Eğer tüm bunlara rağmen eski sevgiliyi geri kazanmak için tüm yolların kapandığını düşünüyorsanız, durum iyice kronik hale gelmişse mutlaka bir uzmandan destek almalısınız.Eski sevgiliyi geri kazanmanın yolu biraz erkek psikolojisini anlamaktan geçer.

Sevdiğiniz erkeği geri kazanmak için denediğiniz bütün yollar kapandıysa,size son olarak önerebileceğimiz eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü adlı kitaptaki taktikleri uygulamanız.

Eski sevgilisini geri kazanmak isteyip ne yapacağını bilmeyen bayanlar için hazırlanmış olan “Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü” sayesinde ayrılmış olduğunuz sevgilinizi  çok kısa bir sürede yeniden elde edeceksiniz.Kitabı buradan indirebilirsin.

Unutmayın! eğer siz onu seviyor ve hoşlanıyorsanız, oda sizden hoşlanıyor ve sizi seviyor. Bu yüzden kaygılanmanıza gerek yok doğru zamanda doğru yerde belirtilen formülleri uygulamak en doğru davranış olacak ve o size kısa sürede geri dönecektir.

Şayet şu anda bu yazıyı okuyan bir erkekseniz sizin içinde Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları adlı rehberi önerebiliriz.Bu rehberdeki formülleri uygulayarak eski kız arkadaşınızı geri kazanarak tekrar beraber olabilirsiniz.