2013-12-03

Eski Sevgiliyi Geri Kazanmanın Garantili Yolları


Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları-Bu yazıda eski sevgiliyi geri kazanmanın en etkili ve garantili yolların sizlerle paylaşıyoruz.
Bu sayfaya geldiğinize göre eski sevgiliyi geri kazanmak için bir arayışa geçtiğinizi tahmin ediyorum.
Nereden mi biliyorum? Çünkü bende bir zamanlar aynı çıkmazın içindeydim ve neredeyse hayata küşmüştüm.

Şayet eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yollarını arıyorsanız tamda doğru yerde olduğunuza emin olabilirsiniz.
Çünkü bu yazımda anlatacağım Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları ile sizi terk eden yada bir şekilde ayrıldığınız eski sevgilinizi kısa sürede geri kazanacak ve kendinize bağlayacaksınız.

"Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları" hususundan önce belkide sevgiliyi geri döndürme duası diyerekte Google de arama yapmışsınızdır. Eski sevgiliyi geri kazanmak, eski sevgiliyi geri getirme gibi bu tür arayışlara gitmeniz sizin doğru yolda olduğunuzun bir göstergesidir.


Peki eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları nelerdir?


Endişelenmeyin! size anlatacağımız Eski sevgiliyi geri kazanma yolları ile sizi terk eden sevgilinizi en kısa sürede geri kazanarak kendinize bağlayacaksınız.

eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yollarıBüyük olasılıkla şu anda onu tekrar nasıl geri kazanacağınızı düşünüyorsunuz. O olmadan bir geleceği bile hayal edemiyorsunuz.Depresyon, hüzün,panik ve benzeri pek çok duyguları aynı anda hissediyorsunuz.

En korktuğunuz şey ise, şimdilerde eski sevgilinizi tamamen geri kazanamamak, onun bir başkasına aşık olması ve sizin de onu sonsuza dek kaybetmeniz...Eski sevgiliden ayrıldığınız zamanlarda böyle düşüncelere kapılmanız normaldir fakat duygularınızın hareketlerinizi yönlendirmesine izin vermeyin.


Eski sevgilinizi  ne kadar çok sevsenizde, ne kadar çok bağlanmış olsanızda yinede eski sevgiliyi geri döndürme büyüsü yerine,eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları konusunda bilgi sahibi olmanız sizi çok daha iyi hissettireceğini söyleyebiliriz.

Eski sevgiliyi geri kazanmanın formülü elbette var.Eski sevgiliyi geri kazanmak için en önemli konu,ilişkinizin daha önce ne kadar uzun sürdüğü ile doğru orantılıdır. Uzun süren ilişkiler eski sevgiliyi geri kazanmak için zorlu bir viraj demektir ve bu virajdan dönmek oldukça zor olabilir.

Bundan dolayı Öncelikle eski sevgiliyi geri kazanmak için sevgi sözlerimizden en anlamlılarından biri hiç şüphesiz ki ‘Gözden ırak olan gönülden de ırak olur’ cümlesidir. Bu cümle gerçek anlamda doğrudur.

Uzun zamandan beridir eski sevgilinizi görmemiş olmanız ve hala sadece onu istediğinizi düşünmeniz, onun da aynı düşünceye sahip olduğunu göstermez. Bu yüzdendir ki her zaman eski sevgilinizin sizi görebileceği yerlere gitmenizi tavsiye ediyoruz.

Sizi gördüğünde eski tatsız günleri değil güzel geçirdiğiniz günler aklına gelerek sönmüş ateşin yeniden alevlenmesini sağlayacaktır.
Onu takip edebilir ve yoluna çıkmak isteyebilir, gittiği mekanlara gitmek gibi sürekli sizi görmesini sağlamanız,eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları arasında önemli başlıklardan biridir. Ayrıca bu durumda öyle fazla bir şey yapmanıza da gerek kalmayacağına emin olabilirsiniz.

Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları arasında yine bir başka konu da yukarıda söylediğimiz gibi ayrılığın sebebi sizden kaynaklandıysa kesinlikle karşısına çıktığınızda bu hatayı yapmadığınızı ona hissettirmelisiniz.

Eski sevgiliyi geri kazanmayı zor bir hale getiren konulardan biri de aradan geçen zamanın oldukça uzun olmasıdır. Yani ayrılmanızın ardından geçen zaman ne kadar uzunsa eski sevgiliyi geri kazanmakta o derecede tehlikeye girecektir.

Eğer onu geçekten seviyor ve istiyorsanız arayı uzatmadan hemen atağa geçmelisiniz.
Çünkü eski sevgilinizle ayrılığınızı uzun tuttuğunuz bu zaman zarfında eski sevgilinizin muhtemelen yeni bir sevgili arayışına geçeceğini aklınızdan çıkarmamalısınız.


Eski sevgiliyi geri kazanmanın altın formülleri


  • -Ayrılık sonrası eski sevgilinize karşı sinirli ,depresif ve kaba hareketlerde bulunmaktan kaçının.
  • -Herhangi bir yerde karşılaştığınızda ona karşı gayet neşeli görünün,sanki hayatınızda daha önce hiçbirşey olmamış gibi eğlenceli bir imaj çizin.
  • -Dış görünüşünüze dikkat edin,saçınız,makyajınız,kıyafetiniz düzgün olsun.
  • -Sizi çok iyi durumda görmek eski sevgilinizin kafasını karıştıracak ve sizinle yaşadığı anları aklından geçirmeye başlayacaktır
  • -Eski sevgilinizle iletişime geçmek için sosyal medyayı kullanabilirsiniz. Mutlaka eski sevgilinizin bir Facebook hesabı vardır.  Aranızda her ne yaşanmış olursa olsun, Facebook üzerinden ona basit ve kısa bir mesaj göndererek onunla iletişime geçmenin ilk adımını atabilirsiniz. Mesajınız aşağıdaki gibi olabilir;


Merhaba XYZ (XYZ yerine eski sevgilinizin adını yazın),
Aramızdaki tüm kırgınlıkları unutup sana bir “merhaba” demek istedim.  Umarım herşey yolundadır.
Sevgilerimle,
ABC (ABC yerine kendi adınızı yazın)


  • Dediğim gibi bu basit ve kısa mesaj kesinlikle eski sevgilinizin dikkatini çekecektir. Eğer bu mesajınıza cevap gelmezse, muhtemelen eski sevgilinizin bir sevgilisi var yada size hala çok kızgın olduğundan dolayı sizinle görümek istemiyor demektir.



  •  Bu durumda eski sevgiliyi geri kazanmak için bir müddet daha bekleyip, doğru zamanda tekrar atağa kalkmalısınız. Eğer bu mesajınıza eski sevgilinizden cevap gelirse, onu geri kazanmak için doğru yoldasınız demektir.



  •  Eski sevgilinizin size gönderdiği mesajın içeriği her ne olursa olsun, cevaben yazacağınız mesajlar oldukça nazik, kibar ve saygı çerçevesinde yazın.



  • Ortamı ısıtmak için gidişata göre 3.- 4. mesajdan sonra beraber paylaştığınız eski güzel anılarınızdan bahsedebilirsiniz. Böylece mesajlaşmalar gitgide daha samimi olacak ve flörtleşme moduna gireceksiniz. Artık ona açılmanın uygun zaman olduğunu hissettiğinizde, onu dışarıda bir yemeğe davet edebilir veya düşüncelerinizi paylaşmak için onu telefonla aramak istediğinizi söyleyebilirsiniz.



  • -Onu günde bir defadan fazla aramayın. Ve ona, yalvaran bir sesle değil sakince bir barışma buluşması teklif edin. İstekli ama yalvarmayan sevgili her zaman partnerin gözünde ulaşılmak istenen kişidir.



  • Onunla konuşurken, onu çok özlediğinizi, hayatınıza giren hiç kimsenin onun yerini dolduramadığını, onu kaybettikten sonra çok pişman olduğunuzu ama ona geri dönmekte gururunuzun size engel olduğunu söyleyebilirsiniz. Daha önce eski sevgilinizi sizi neden terkettiğini, yada bu ilişkinin neden bittiğini iyice analiz etmiş ve sebepleri doğru şekilde belirlemiştiniz.



  • Konuşmanız sırasında bu analiz sonuçlarını kullanarak, söylemleriniz ve davranışlarınızla artık sevgilinizin sizi terketme sebeplerini bir şekilde ortadan kaldırdığınızın hissini vermelisiniz.
  • Örneğin, sevgiliniz sizi ona yeteri kadar vakit ayıramadığınızdan terketmiş ise, cümleleriniz arasında “artık işlerinizi yoluna koyduğunuzu ve kendinize ve sevdiklerinize yeteri kadar vakit ayırabildiğinizi” söyleyebilirsiniz.
  • Konuşmanızda, sözü çok fazla dolandırmadan, yeniden onunla birlikte olmak istediğinizi söyleyin. Bunu söylerken de samimi ve özgüvenli davranmaya gayret gösterin.


Fakat ne yaparsanız yapın yinede olmadı diyorsanız ve tüm bunlara rağmen ilişkinizdeki durum iyice kronik hale gelmişse mutlaka bir uzmandan destek almanızı öneriyoruz.Çünkü eski sevgiliyi geri kazanmanın yolu birazda insan psikolojisini anlamaktan geçer.

Eski Sevgilinizi geri kazanmak için denediğiniz bütün yollar kapandıysa,size son olarak önerebileceğimiz şey Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları adlı kitaptaki taktikleri uygulamanızdır.

Artık eski sevgilininizi etkilemenin tek yolu, onun direkt bilinçaltını etkileyecek teknikler uygulamaktır. Eğer bu bilinçaltı tekniklerini bilirseniz,eski sevgiliinizi karşı cinsten gelen sıradışı bir davranışa karşı değişik bir tavır sergilemesi ve bu sıradışı davranışa karşı koyması imkansız hale gelir.

Etkili bilinçaltı formülleriyle onun bilinçaltını etkileyip  size geri dönmesini sağlayabilirsiniz.Dediğim gibi bu işin uzmanından destek almanız.Sizin artık tek ihtiyacınız olan şey, onun psikolojisini etkilemektir. Bunun içinde “Eski Sevgiliyi Geri Kazanmanın Garantili Yolları Kitabı”, size en büyük desteği verecektir.

Özet ,olarak eski sevgilisiyi geri kazanmak isteyip ne yapacağını bilmeyen için hazırlanmış olan “Eski Sevgiliyi Geri Kazanmanın Garantili Yolları Kitabı” ile ayrılmış olduğunuz eski  sevgilinizi  çok kısa bir zamanda tekrar elde ederek o eski güzel günlerinize dönebilirsiniz.Kitabın resmi sitesinden buraya tıklayarak indirebilirsin.

Şunu unutmayınız ki, eski sevgiliyi size geri döndürecek sihirli bir formül yok. Şayet onu gerçekten geri kazanmak istiyorsanız, bunun için emek vermelisiniz. Onunla ilişkinizin neden bittiğini iyi analiz ederek, ilişkinin bitmesine neden olan sebeplerin artık üstesinden geldiğinizi ona hissettirmelisiniz.

Unutmayın! Eski erkek arkadaşınızla ayrılığınızı uzun tuttuğunuz bu arada eski sevgilinizin muhtemelen yeni bir sevgili bulacağını aklınızdan çıkarmayın ve hemen harekete geçin.
 Bu yüzden endişelenmeyin;doğru yerde ve doğru zamanda belirtmiş olduğumuz formülleri uygulayarak eski sevgiliniz en kısa zamanda size geri dönecektir.


Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları ile ilgili aramalar;

eski sevgiliyi geri getirme yolları
eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları indir
eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı oku
eski sevgiliyi geri kazanma yolları
eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı
eski sevgiliyi geri getirme
eski sevgiliyi geri getirmenin garantili yolları
sevgiliyi geri getirme yolları
eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları pdf

17 yorum:

  1. özlem01:30

    Merhabalar,sevdigini geri kazanmak için burada verdiğiniz bilgiler çok işime yaradı.özellikle tavsiye ettiğiniz eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yollar kitabı mükemmel. teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. feyza01:12

    Merhabalar bende bu kitabı almak istiyorum fakat anladığım kadarı ile eski sevgiliyi geri kazanmanın yolları dijital bir e-kitap.Bu kitabı telefonuma indirebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Evet.Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı pdf formatında dijital bir e-kitaptır.Bu yüzden bilgisayarınıza indirerek kullanabileceğiniz gibi,akıllı cep telefonunuza yada tablet PC lerede indirerek sahip olabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız06:34

      Link verir misiniz acaba ben bulamadım da

      Sil
  4. Adsız06:38

    bende eski sevgilimi geri kazanmak istiyorum onu çok özlüyorum lütfen yardım edin ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  5. Ödemeyi yaptım akıllı telefona indirdim dosya açılamıyor diyor nedenini açıklarmısınız admin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı Tarayıcılar buna izin vermeyebilir. Bu durumda “E-Kitap (PDF) Görüntüleyicisi” ücretsiz PDF Programı indirebilirsiniz. Adobe PDF okuyucusu güvenilir bir programdır.

      Sil
  6. Adsız14:22

    Bn onu çok seviyorum ama bana ilgi göstermedigi için ayrıldım geri etti ama ilk evet dedim sonra faceden daha kabul etmedim simdi benimle ugrasiyo beni kıskandırmaya çalışıya sinir ediyo salak mal felan diyo ben napcam simdi

    YanıtlaSil
  7. Adsız13:21

    merhaba bu kitabpin hayirini goren oldumu? bide viruslu falan olmasin bilgisayarima zarar vermez degilmi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. NURGÜL09:43

      e-kitap virüslü olur mu hiç... :D

      Sil
  8. Merhaba ben eski sevgilimi geri kazanmak istiyorum ama benim hatalarimi unutamayacagini tekrar birlikte olursak beni uzecegini dile getirio sizce ne yapmalıyım lütfen cvp

    YanıtlaSil
  9. nazlı04:14

    Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı indir mek istiyorum yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
  10. Sercan01:03

    Merhabalar eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı almak istiyorum fakat kredi kartım yok bana biraz yardımcı olurmusunuz?Birde telefonuma indirebilirmiyim şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,2. sorunun cevabı evet telefona indirebilir ve okuyabilirsin.İstersen yazıcıdan çıktısınıda alırsın.Kredi kartın yoksa PTT yada banka havalesi ile de ödeme yaparak Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabına sahip olabilirsin.
      Havale ile almak için;

      1- ilk olarak burayı tıklayın ve Eski sevgiliyi geri kazanma yolları kitabı resmi sitesine gidin.

      2-açılan sitede en altta "hemen satın al" yazan yere tıklayın.

      3-Açılan sayfada ödeme yöntemi seçin. (Havale,K.Kartı,Paypal) ile ödemek" istiyorum yazan yere tıklayın.

      4-Gerekli bilgileri girdikten sonra size bir banka hesap numarası ve sipariş numarası verilecek o numara ile bankadan ödemeyi yaptığınız anda Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabını indireceğiniz Link e-mail adresinize gönderilir.

      5-E-mailinize gelen Linke tıklayarak saniyeler içinde kitabınızı bilgisayarınıza otomatik olarak iner.Kolay gelsin

      Sil
  11. Adsız08:42

    Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı ücretsiz indir versiyonu yok mu ya kitabı alacak durumda değilim

    YanıtlaSil
  12. Adsız08:11

    Merhaba kitabı satın aldım telefonuma indirdim fakat açamıyorum bütün pdf reader uygulamalarını indirdim fakat yine açamadım desteklemedi uygulamalar yardımcı olun bana lütfen

    YanıtlaSil
  13. Eylül01:59

    Eski sevgilinin canı cehenneme yenisini bulur işime bakarım tabi onu unutabilirsem :(

    YanıtlaSil