2016-10-27

Eski Sevgiliyi Pişman Etme Yolları

Eski sevgiliyi pişman etme
Eski sevgiliyi pişman etmenin yolları
Eski sevgiliyi pişman etme yolları mı arıyorsun? Terkeden eski sevgiliyi pişman etmek için en etkili formül burada!

Merhaba hoşgeldiniz,
Eski sevgiliniz sizi terk etmiş yada bir şekilde ayrılmış olabilirsiniz.Çok üzgünsünüz ve eski sevgiliyi pişman etmek istiyorsunuz ve bunun için eski sevgiliyi pişman etme yolları hakkında bilgi arayışına geçtiniz,çok haklısınız.

Aşk acısını çeken bilir bende senin durumda idim,üzüntünü anlıyorum, merak etme, sana eski sevgiliyi peşinden koşturmak için en etkili formülleri vereceğim, eski sevgilin senden ayrıldığına pişman olacak...

Anlatacağım eski sevgiliyi pişman etme yollarını uygulayarak, ister sana geri dönmesini sağlarsın, istersen çektiğin aşk acısından kurtularak kendini çok daha iyi hissetmeni sağlarsın.

Şimdi sana eski sevgiliyi pişman etmek ve aşk acısından kurtulmak için 5 basit yolu anlatacağım.
Bunları uygulaman eski sevgiliyi pişman etme ihtimalini yükseltecek.Tabi senin özel durumunu bilmiyorum, ancak bu 5 yol,sana kendini iyi hissetmek ve kendini değerli olduğunu herkese göstermeni sağlayacak.

Ve özelliklede bu değişimini gören eski sevgilin de şok olacak ve içten içe ne kadar değerli bir insanı kaybettiğinin farkına varacak.Evet sözü fazla uzatmadan başlayalım;

Eski Sevgiliyi Pişman Etme Yolları


1- Özgüvenini geri kazan
Özgüvenini yükselterek bu acıya meydan okuman gerekiyor.Ancak bu şekilde yani çektiğin acının kontrolünden çıkarak doğru kararlar alabilirsin.Hala ayrılık acısı içindeyken doğru kara alman çok güç bir hale gelir ve eski sevgiliyi geri kazanayım yada onu pişman edeyim derken daha da vahim durumlara sebep olabilirsin.

Yaşadığın acı özgüvenini zedelemiş olsada sen bunu aşacak güce sahipsin.Böyle davranmak eski sevgilinin ve etrafındakilerin gizlide olsa hayranlığını kazandıracak sana.

2-Gezin Dolaşın
Dışarı çıkın ve gezin fakat yanına şen şakrak bir arkadaşını al ve sana eski anılarını hatırlatacak yerlere gitme!Yani kafelere git,yeni kafelere sinamada aşk filmi değil komedi filmi izle.

3-Etrafına 'ben kendime yeterim' mesajını ver
Etrafındaki herkese içinden gelmese bile herşeyin yolunda olduğu mesajını ver.Yani evet büyük darbe aldım ama yıkılmadım ayaktayım...Bunu tekrarladıkça buna kendinde inanamaya başlayacaksın.Bu bir tür bilinçaltı proğramlama tekniğidir.

4-Eskiye dair herşeyi imha et
Senin artık olumlu hislere konsantre olman gerekiyor.Bu sebebten dolayı eskiye dair her ne varsa imha et,resimler,hediyeler vs.Bu, gereksiz acı çekmenin önüne geçecektir.

5-Olumlu düşün
Taze bir ayrılık ve aşk acısı yaşadığından şimdi bilinçli bir şekilde olumlu düşünerek kendini iyi hissetmeye çalışman gerekiyor.

Evet hemen bu 5 yolu uygulamaya geç.Kendini iyi hissetmeden olumlu düşünmeden alelacele atacağın adımlar, eski sevgiliyi geri kazanma yada "eski sevgiliyi pişman etme" konusunda kontrolun dışına çıkabilirsin.

Eski sevgili ne zaman pişman olur?


Şayet benim bu kadar beklemeye tahammülüm yok diyorsan ve onu bir an önce pişman olmuş olarak sana tıpış tıpış gelmesini istiyorsan, o zaman sana işin uzmanını tavsiye edebilirim. Evet işin uzmanı Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları adlı kitaptaki taktikleri uygulamandır.

"Eski sevgiliyi pişman etmek" ve eski sevgiliyi geri kazanmak için Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı sana en büyük desteği verecektir.Bu ilişki rehberi kitaptaki formüller öyle müthiş ki, sana yalvararak geri dönüşüne şahit olacaksın.

Evet kitaptaki bilgiler, internette yada diğer hiç bir yerde bulamayacağın gizli formüllerdir.Sadece ilişki koçlarının sahip olduğu bu bilinçaltı formülleri öğrenerek onu yalvar yakar bir hale getirebilirsiniz.Reddeden erkeği pişman etmenin yolları ve sırlarını ancak bu rehberde bulabilirsiniz.

Unutmayın formül sizdeyse kazanan da siz olursunuz.Bu kitap sıradan bir kişisel gelişim kitabı değil. Kendi alanında en çok kullanıcı memnuniyetine sahip olan Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı bilimsel yollarla verdiği sıradışı bilgiler sayesinde eski sevgilinizin pişman olarak size geri dönmesini sağlıyor.

Kitap hakkındaki detaylı bilgiyi daha önce buradaki yazımda vermiştim bakabilirsiniz.

Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı pdf formatında bir e-kitaptır.En iyi tarafıysa hemen bilgisayar yada cep telefonuna indirerek okumaya ve uygulamaya başlayabilirsin.Kitaba hemen sahip olmak istersen resmi sitesinden buraya tıklayarak indirebilirsin.

Sana eski sevgiliyi pişman etme konusunda bol şans dilerim.Bir başka yazımda görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder