2016-10-27

Eski Sevgiliyi Pişman Etme Yolları

Eski sevgiliyi pişman etme
Eski sevgiliyi pişman etmenin yolları
Eski sevgiliyi pişman etme yolları mı arıyorsun? Terkeden eski sevgiliyi pişman etmek için en etkili formül burada!

Merhaba hoşgeldiniz,
Eski sevgiliniz sizi terk etmiş yada bir şekilde ayrılmış olabilirsiniz.Çok üzgünsünüz ve eski sevgiliyi pişman etmek istiyorsunuz ve bunun için eski sevgiliyi pişman etme yolları hakkında bilgi arayışına geçtiniz,çok haklısınız.

Aşk acısını çeken bilir bende senin durumda idim,üzüntünü anlıyorum, merak etme, sana eski sevgiliyi peşinden koşturmak için en etkili formülleri vereceğim, eski sevgilin senden ayrıldığına pişman olacak...

Anlatacağım eski sevgiliyi pişman etme yollarını uygulayarak, ister sana geri dönmesini sağlarsın, istersen çektiğin aşk acısından kurtularak kendini çok daha iyi hissetmeni sağlarsın.

Şimdi sana eski sevgiliyi pişman etmek ve aşk acısından kurtulmak için 5 basit yolu anlatacağım.
Bunları uygulaman eski sevgiliyi pişman etme ihtimalini yükseltecek.Tabi senin özel durumunu bilmiyorum, ancak bu 5 yol,sana kendini iyi hissetmek ve kendini değerli olduğunu herkese göstermeni sağlayacak.

Ve özelliklede bu değişimini gören eski sevgilin de şok olacak ve içten içe ne kadar değerli bir insanı kaybettiğinin farkına varacak.Evet sözü fazla uzatmadan başlayalım;

Eski Sevgiliyi Pişman Etme Yolları


1- Özgüvenini geri kazan
Özgüvenini yükselterek bu acıya meydan okuman gerekiyor.Ancak bu şekilde yani çektiğin acının kontrolünden çıkarak doğru kararlar alabilirsin.Hala ayrılık acısı içindeyken doğru kara alman çok güç bir hale gelir ve eski sevgiliyi geri kazanayım yada onu pişman edeyim derken daha da vahim durumlara sebep olabilirsin.

Yaşadığın acı özgüvenini zedelemiş olsada sen bunu aşacak güce sahipsin.Böyle davranmak eski sevgilinin ve etrafındakilerin gizlide olsa hayranlığını kazandıracak sana.

2-Gezin Dolaşın
Dışarı çıkın ve gezin fakat yanına şen şakrak bir arkadaşını al ve sana eski anılarını hatırlatacak yerlere gitme!Yani kafelere git,yeni kafelere sinamada aşk filmi değil komedi filmi izle.

3-Etrafına 'ben kendime yeterim' mesajını ver
Etrafındaki herkese içinden gelmese bile herşeyin yolunda olduğu mesajını ver.Yani evet büyük darbe aldım ama yıkılmadım ayaktayım...Bunu tekrarladıkça buna kendinde inanamaya başlayacaksın.Bu bir tür bilinçaltı proğramlama tekniğidir.

4-Eskiye dair herşeyi imha et
Senin artık olumlu hislere konsantre olman gerekiyor.Bu sebebten dolayı eskiye dair her ne varsa imha et,resimler,hediyeler vs.Bu, gereksiz acı çekmenin önüne geçecektir.

5-Olumlu düşün
Taze bir ayrılık ve aşk acısı yaşadığından şimdi bilinçli bir şekilde olumlu düşünerek kendini iyi hissetmeye çalışman gerekiyor.

Evet hemen bu 5 yolu uygulamaya geç.Kendini iyi hissetmeden olumlu düşünmeden alelacele atacağın adımlar, eski sevgiliyi geri kazanma yada "eski sevgiliyi pişman etme" konusunda kontrolun dışına çıkabilirsin.

Eski sevgili ne zaman pişman olur?


Şayet benim bu kadar beklemeye tahammülüm yok diyorsan ve onu bir an önce pişman olmuş olarak sana tıpış tıpış gelmesini istiyorsan, o zaman sana işin uzmanını tavsiye edebilirim. Evet işin uzmanı Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları adlı kitaptaki taktikleri uygulamandır.

"Eski sevgiliyi pişman etmek" ve eski sevgiliyi geri kazanmak için Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı sana en büyük desteği verecektir.Bu ilişki rehberi kitaptaki formüller öyle müthiş ki, sana yalvararak geri dönüşüne şahit olacaksın.

Evet kitaptaki bilgiler, internette yada diğer hiç bir yerde bulamayacağın gizli formüllerdir.Sadece ilişki koçlarının sahip olduğu bu bilinçaltı formülleri öğrenerek onu yalvar yakar bir hale getirebilirsiniz.Reddeden erkeği pişman etmenin yolları ve sırlarını ancak bu rehberde bulabilirsiniz.

Unutmayın formül sizdeyse kazanan da siz olursunuz.Bu kitap sıradan bir kişisel gelişim kitabı değil. Kendi alanında en çok kullanıcı memnuniyetine sahip olan Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı bilimsel yollarla verdiği sıradışı bilgiler sayesinde eski sevgilinizin pişman olarak size geri dönmesini sağlıyor.

Kitap hakkındaki detaylı bilgiyi daha önce buradaki yazımda vermiştim bakabilirsiniz.

Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı pdf formatında bir e-kitaptır.En iyi tarafıysa hemen bilgisayar yada cep telefonuna indirerek okumaya ve uygulamaya başlayabilirsin.Kitaba hemen sahip olmak istersen resmi sitesinden buraya tıklayarak indirebilirsin.

Sana eski sevgiliyi pişman etme konusunda bol şans dilerim.Bir başka yazımda görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın.

2016-10-19

Eski Sevgiliyle Barışma Yolları

Eski sevgiliyle barışma yolları
Eski sevgili ile barışmak

Eski sevgiliyle barışma yolları-
Eski sevgilinizle hemen barışabileceğiniz en etkili formülü bu yazımızda paylaşıyoruz.

Severken ayrılmak,terk edilmek ve gidenin arkasından yalnız kalarak bakakalmak ne kadar zor olduğunu bilen ve yaşayan biriyim.

İnsan tekrar eski sevgiliyle barışmak için ne yapacağını şaşırır.İlk yaptığımız şey ise internette, eski sevgiliyle barışma yollarıeski sevgili ile barışmak gibi aramalar yaparak onu tekrar elde etmenin yolları ararız.

Bu sayfaya gelmeden önce belkide eski sevgiliyle barışma duası arayışına geçip, Google'de arama yapmışsınızdır.Bu çok normal bir durumdur.Üstelik sevgiliyle barışmak için, eski sevgiliyle barışma yolları arayışına geçmeniz, sizin doğru yolda olduğunuzun bir göstergesidir.

Şayet eski sevgiliyle barışmak istiyorsanız ayrıldıktan sonra yapacaklarınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü yapacağınız yanlış davranışlar onu sizden daha da uzaklaştıracağı gibi barışmanızı da imkansız hale getirebilir.

İşte size eski sevgiliyle barışma yolları ve yapmamanız gereken çok önemli 6 kural


1- Ayrıldık ama arkadaş kalalım
Şunu unutmamak gerekir ki eski sevgiliden yeni arkadaş olmaz.Şayet "eski sevgiliyle barışmak" ve yeniden sevgili olmak istiyorsanız,onunla arkadaş kalmaya çalışmayın.Hem de asıl hedeften uzaklaşırsınız, hemde bunu becermek imkansızdır.

2-  Son bir buluşma istemeyin
Ayrılık nedeni ve acısı henüz taze olduğu için o buluşmada ağzınızla kuş tutsanız dahi ona itici geleceğinizi unutmayın. Eski sevgiliniz ayrılığı kafasına koyduktan sonra onu tekrar buluşmaya ikna etmeye çalışmak sadece sizden daha da fazla soğumasına neden olur.


3- İkinci bir şans için yalvarmayın
Bir kişiyle konuşma yoluyla yada ona yalvararak tekrar kendinize aşık edemezsiniz. Evet onunla barışmak için can atıyorsunuz ve içinizden yalvarmak geliyor olsa bile bunu yapmayın,kendinizi tutun.Size acıyarak sizinle olacak birine ihtiyacınız yok. Sizi gerçekten sevdiği için ikinci bir şans verecek biriyle olmalısınız. Ona yalvardığınız zaman egosunu tavan yaparsınız ve; “Nasılsa beni seviyor, istediğim zaman onu geri kazanırım” mesajı verirsiniz.Ya da “Bu ezikle benim ne işim var” mesajını! O yüzden eski sevgili ile barışmak için,yalvarmayı lügatınızdan çıkarın!

4- Bunalımda olduğunuzu hissettirmeyin
Ayrıldıktan sonra kendinizi eve kapatarak, sürekli olarak sosyal medyada şarkılar veya sözler paylaşarak onunla barışamazsınız. Bilakis bu haliniz onu sizden daha da uzaklaştıracak. Kimsenin size acımasına muhtaç olmayın.Yaşadıklarınızı başkalarının bilmesine de gerek yok zaten,başkalarının size bir faydası olmaz.Evet sizin için dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyor olabilirsiniz ama içten içe siz de biliyorsunuz ki bu acılar sizi daha da güçlendirir. O yüzden güçlü olmaya çalışın ve zayıf yönünüzü ve üzüntünüzü ona ve diğer kişilere kanıtlamaya çalışmayın!

5- Biri ile onu onu kıskandırmaya çalışmayın
Sizi bir başkasıyla görünce neleri kaybettiğini anlayıp tekrar barışmak isteyeceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz! Sakın sırf onu kıskandırmak için başka biriyle olmayın. Bu sadece eski Türk filmlerinde işe yarar.

6- Sürekli onu takip etmeyin
Eski sevgili ile barışmak için, onun gittiği yerlere gidip sürekli karşısına çıkmayın.Evinin yanında onu beklemek veya sosyal medyadaki her hareketini takip etmek, onun sizden daha da fazla kaçmasına sebep olur.Yani ona eskiden sapık biriyle beraber olduğunu hissettirmeyin.

Daha pek çok madde sıralayabiliriz.Özetle eski sevgiliyle barışmak için yapabileceğiniz en iyi şey ona biraz zaman vererek,sizi özlemesini sağlamak.

Şu anda sizin için en zor olan şeyin beklemek olduğunu biliyorum ama yapılabilecek tek doğru davranışlardan biri bu...  Ve eğer dönmüyorsa ve sizin de beklemeye tahammülünüz yoksa o zaman size tavsiyem bir uzmandan destek alarak onun direk bilinçaltına inerek onunla barışmak...

Sevgiliniz ile barışmak için denediğiniz tüm yollar kapandıysa,size son olarak önerebileceğimiz şey Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı'ndaki barışarak geri kazanma taktiklerini uygulamanızdır.

Çünkü "eski sevgiliyle barışma yollları" konusunda bilmeniz gereken en önemli etken,insan psikolojisini bilmekten geçer.Artık eski sevgiliyle barışmanın tek yolu, onun direkt bilinçaltını etkileyecek teknikler uygulamaktır. Eğer bu bilinçaltı tekniklerini bilirseniz,eski sevgili ile barışmak çok kolay bir hale gelir.

Eski sevgiliyle barışmak isteyip ne yapacağını bilmeyen ve eski sevgiliyle barışma yolları arayanlar için hazırlanan Eski Sevgiliyi Geri Kazanmanın Garantili Yolları Kitabı ile, çok kısa bir zamanda sevgilinizle barışarak o eski güzel günlerinize dönebilirsiniz.Kitabı buraya tıklayarak inceleyebilirsin.

Bir önceki yazımızda eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları hakkında bilgiler verilmektedir.


İlgili aramalar:
rüyamda eski sevgilimi gördüm sevgiliye barışma hediyesi, sevgiliyle barışma yolları, sevgiliyle barışma duası, sevgiliyle barışma sözleri, sevdiğinle barışmak için dua, sevgiliyle barışmak için dua,sevgiliyle barışma, sevdiğinle barışma duası, eski sevgiliyle barışma duası

2016-10-04

Eski Sevgiliyi Geri Kazanmanın Garantili Yolları Kitabı

eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı indir

Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı adlı ilişki rehberinden bir önceki Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları yazımda bahsetmiştim.Şimdi kısaca özeti nedir gelin o na bakalım;

Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı size, eski sevgiliyi geri kazanmanın en etkili ve tek yolu olan, onun direkt bilinçaltını etkileyecek teknikleri nasıl uygulayacağınızı anlatıyor.

En etkili sıradışı bilinçaltı formülleriyle, eski sevgilinizin bilinçaltını etkileyerek en kısa zamanda size geri dönmesini bu kitaptaki taktikler sayesinde sağlayabilirsiniz.

Dediğim gibi her işin bir uzmanı var... Eski sevgiliyi geri döndürme duası arayışına geçtiyseniz eğer ve eski sevgiliyi geri kazanmanın yolları arıyorsanız,o zaman Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı size en büyük desteği verecektir.

Eski sevgiliyi kazanmanın yolları ve sırlarını bu rehberde bulacaksınız!


Eski sevgiliyi geri kazanma formülü kitabı özeti ve içeriği kısaca; onun bilinçaltını ve psikolojisini etkilemektir diyebiliriz. Bunun için eski sevgilisini geri kazanmak isteyip de ne yapacağını bilmeyenler için hazırlanmış olan  "Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı" sayesinde, ayrıldığınız eski sevgilinizi  çok kısa bir sürede yeniden size dönmesini sağlayabilirsiniz.

Yukarıda da bahsettiğim gibi psikoloji biliminden edinilen,zihin yönlendirme,telkin,bilinçaltına yönelik olumlu sinyaller gibi yöntemlerle ona neleri yapmanız ve neleri asla yapmamanız gerektiğini gösteriyor. Eski sevgiliyi geri kazanma formülü kitabı özeti bu...Ama sadece bunlarla da kalmıyor.

Bunu yanında, onun sizi eski günlerdeki gibi hatta daha da ötesinde çekici bulmasının yollarını da gösterek kendinizde bazı güncellemeler yapmanızı sağlayarak bu değişimi eski sevgilinize nasıl göstereceğinizi anlatıyor.

Ses tonunuzdan,beden dilinize, seçmeniz gereken sözcüklerden, asla kullanmamanız gereken kelimeler kadar ne varsa hepsini bu kitapta sıralı şekilde göreceksiniz. Aslına bakarsanız bu konu için hazırlanmış enfes bir çalışma olmuş.

Eski sevgiliyi geri kazanma formülü kitabını okuyanlar


Dürüst olmak gerekirse hiç kimse size eski sevgiliyi geri kazanmanın tek, kesin ve garantili yolunu veremez.Ancak eski sevgiliyi geri kazanma ihtimalini ve imkanını yükseltme imkanı vardır.İşte eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabını okuyanlar bu ihtimali yükselterek, eski sevgililerine tekrar kavuşma imkanına sahip oluyor.

Eski Sevgiliyi Geri Kazanmanın Garantili Yolları Kitabı indir ve oku


Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı PDF formatında dijital bir e-kitap.En iyi tarafıda bu zaten...Yani hemen bilgisayar yada cep telefonuna indirerek hemen okumaya ve uygulamaya başlayabiliyorsunuz.Kitabı incelemek ve indirmek için buraya tıklayın.

Yaklaşık olarak 45 sayfa ve tek bir ana kitaptan oluşuyor.Hem bayan okuyucular hemde erkek okuyucular aynı kitaptan faydalanıyor.
Kitabın fiyatı 72,00 TL. İlişki terapistleri internet üzerinden bile 1 saatlik seansı 150-400 liraya verdiği düşünülürse fiyatıda gayet uygun.

Eski Sevgiliyi Geri Kazanmanın Garantili Yolları Kitabı Satın Al


Yukarıda verdiğim linke yada aşağıdaki resme tıkladığınızda, kitabın tanıtım sayfasına yönlendirilirsiniz. O sayfada aşağıya doğru inince Satın al butonuna tıkladığınızda hemen indirebilirsiniz.Ayrıca ücretsiz olarak 2 adet de hediye kitap veriliyor.




Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı ücretsiz indir


Gelen aramalar;eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı ekşi, eski erkek arkadaşı geri kazanma yolları, eski sevgiliye mesaj kitabı pdf, eski erkek arkadaşı geri kazanma yolları, eski sevgiliyi geri kazanma yolları mehmet coşkundeniz.